Axmar Hytta sommaren 2017

Axmar Hytta Axmarbruk Sommar konserter 2017

7/6 kl. 13:38

HPM Entertainment arrangerar musikevenemang på Axmar Hytta Sommaren 2017
På programmet:
5:e juli kl 19.30
Intar Engmans Kapell scenen för en härlig sommar konsert
30:de juli kl 18.00 har vi de fantastiska Östen med Resten och gästande Bengan Jansson i hyttan.
12 augusti kl 19.00 Kommer Ewert Ljusberg och Finn Zetterholm

Torsdag 5 juli kl 19.00 Engmans Kapell
Engmans Kapell är bandet från Hälsingland som sprider energi och glädje med sin irländskt inspirerade folkrock. Nu är de aktuella med sin tredje skiva "Snygg och kärleksfull". Bandet består av Görgen Antonsson - fiol, Jocke Blomgren - elgitarr & mandolin, Pär Engman - sång, gitarr & banjo, Pelle Larsson - keyboards, Peppe Lindholm - trummor, Dedde Malmqvist - bas.


Söndag 30 juli kl 16.00 Östen med Resten med Bengan Janson
Skall det aldrig ta slut? Nädå, de ger sig inte. Nu har de hållit på i 30 år + och bli bara roligare och galnare. På publikens enträgna begäran blir det ytterligare några föreställningar med Östen med Resten ihop Bengan Janson, dragspelsvirtuosen och tidigare originalmedlem i Östen med Resten.

Lördag 12 augusti kl. 19.00 Ewert Ljusberg och Finn Zetterholm
Ewert Ljusberg Den siste av de stora berättarna och vistolkarna, som vet hur man trollbinder och fängslar en publik. Låt dig hänföras av hans otroliga förmåga att fylla en scen och röra vid publikens hjärtan. Själv kallar han sig visbrytare och dunderhållare. Han har varit med allt sedan visvågen drog fram över Sverige med Cornelis Vreeswijk och Fred Åkerström. Nu är bara han kvar av de stora. Vi kan utlova en föreställning som inte lämnar någon oberörd.
Finn Zetterholm Mannen som gör vad som faller honom in. En av våra stora svenska trubadurer, ökänd sedan 60-talet. Kultförklarad av en ny generation är han idag aktuellare än någonsin. Finn har med sina fräna och uppkäftiga sånger kallats en visans värsting men han är också en finstämd vispoet. Här med succéprogrammet.

Mer information: Peppe Maier, tel. 076-847 06 31

HPM Entertainment

HPM Entertainment

Medlem sedan 2015-11-17

HPM Entertainment partner för Artister, Management, Konserter, Artistsupport, Events, Festivalprojekt, Biljetter osv.
För mer information se:
h... Läs mer

Ladda ned

0:- Fri för nedladdning.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Senaste nytt

Hjälp

Stäng