– Vi på Arbetsförmedlingen i Gävle har valt att gå med i affärsnätverket effect plus+ för att vi ser det som ett bra forum att synas och verka i. Detta då vi vill öka vår närhet och skapa ett bra samarbete med dig som kund, säger Ove Brinkheden Arbetsförmedlare/Jobbsökarna

Vi är övertygade om att närheten och kännedomen om varandra gör det lättare att kunna diskutera förslag och idéer om hur vi kan lösa ditt rekryteringsbehov.
Vi som syns på bilden utgör några ur den grupp vi kallar Arbetsgivarservice här på Arbetsförmedlingen Gävle. Du når oss direkt via vårt telefonnummer 010-487 26 10 (som bemannas vardagar 8-16.30).
Du kan även maila till oss via gavle@arbetsformedlingen.se eller bekanta dig med vad vi kan erbjuda för möjligheter genom att gå in på vår websida: http://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetsgivare.html

Arbetsförmedlingen är inne i ett intensivt förändringsarbete där kontakten med arbetsgivare har mycket hög prioritet. Du som företagare och arbetsgivare kan se oss som den naturliga samarbetspartnern när det gäller din personalförsörjning.
Håll dig uppdaterad med våra tjänster via vårt nyhetsbrev som utkommer en gång per månad. Länken för anmälan:
http://www.anpdm.com/form/434A5947704547514471/4341514B754742514171

Vi gör gärna ett personligt besök hos dig och ditt företag för att höra mer om dina önskemål och kan då också berätta mer om vad vi kan hjälpa till med. All vår service är kostnadsfri!

Vi ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar
Arbetsförmedlingen Gävle

På bilden:
Arbetsgivarservice AF Gävle
från vänster Ann Carlsson, Ove Brinkheden, Elin Arnberg Bondesson, Göran Ullberg, Eva Carlros, Lars Tallberg, Marianne Jones, På bilden saknas Mårten Bäckström

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se