– Älvkarleby Golfklubb vill genom effect plus+ nå ut till fler företag i Gävleregionen som är golfintresserade eller företag som ser affärsmöjligheter genom golfaktiviteter på vår fantastisk golfbana invid Dalälven, säger Johan Malmsten, klubbchef och tränare.

Älvkarleby Golfbana ligger vackert beläget invid Dalälven. Vi har en 18-håls park och hedbana med ondulerade greener, stora övningsområden, en restaurang som drivs av de kända kockprofilerna Thomas Deime och Christoffer Blanck och till sist möjlighet till övernattning i nybyggda stugor eller rum.

Givetvis har vi en shop med ett brett sortiment och PGA utbildad tränare. Hos oss är alla välkomna, golfare som icke golfare. Hos oss kan du spontangolfa, genomgå golfutbildning, arrangera er företagsgolf eller event eller tillsammans med oss bli med i ett värdeskapande samarbete.

Alla effect+medlemmar ges den fantastiska möjligheten att spela golf hos oss på två stycken spelbrickor som ägs av efftect plus+. Dessa bokas genom Nalle och förvaras hos oss på Älvkarleby Golfklubb och kansliet. Ta kontakt med Nalle eller Johan Malmsten på Älvkarleby Golfklubb för mer information. Välkommen till oss :-)

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se