– Det sägs att: “Your network is your networth!”. Både som individ och företagare är det viktigt att ha ett starkt nätverk som man kan vända sig till för att utbytta idéer och erfarenhet med varandra. Dessutom kan man som företagare även få nya kunder och leverantörer genom sitt nätverk. Jag tror att effect plus är ett starkt nätverk med trevligt gemenskap och därför har jag valt att bli medlem, säger Alicia.

Alicia är född och uppväxt i Panama. Hon bodde och studerade under 6 år i Ryssland och kom till Sverige 1991. Alicia är utbildad Civilingenjör från KTH och har arbetat i över 15 år på Sandvik i Sandviken. En passion för ledarskap- och personlig utvecklig har lett till att Alicia har utbildat sig till coach och mental tränare hos bl.a. Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro, Proctor Gallagher Institute, Canada och Jack Canfield Group, USA.

Alicia är Ägare av Alicia E Akademien som tillhandahåller tjänster inom Ledarskapsutveckling, grupputveckling, coachning och föreläsningar.

Alicia E Akademien har som vision att hjälpa organisationer och individer att utvecklas och anpassa sig i en allt mer dynamisk omvärld.
Nyckeln till varaktig förändring nås via fokus på Värderingar - Strategi - Mål.

Mer information om Alicia E Akademien hittar ni på
http://www.aliciaespinosa.com

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se