– Ett bra nätverk är en avgörande förutsättning för en bra advokatverksamhet. Vi tror att effect plus + har rätt mix av företag och organisationer för att utgöra ett komplement till det naturliga nätverkande som den dagliga verksamheten innebär, säger Conny Engstrand på Advokatfirman Wijk & Nordström AB.

Advokatfirman startade 1986 i Uppsala och har sedan 2012 i Gävle erbjudit företag, organisationer och privatpersoner kvalificerat juridiskt biträde i rättsliga angelägenheter.

Vårt fokus är att lokalt bygga upp långsiktiga relationer präglade av förtroende, affärsmässighet och engagemang. Det uppnår vi genom lokal förankring och personligt bemötande.

Bild: Conny Engstrand, Angelica Olsson och Erik Hedwall.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se