Ett av mässans huvudnummer kommer att vara Actor Smartbook - ett nytt och helt unikt system. Det är ett verksamhetssystem för besöksanläggningar och samtidigt en helhetslösning för kommuners totala behov av att hantera bokningar, biljetter och besökshantering på sina anläggningar.

– Vi har investerat hårt i systemutvecklingen med strategin att vara miljösmart för samhället, ha en hög tillgänglighet för besökarna och vara kostnadseffektiva för våra kunder, säger Urban Sundin, styrelseordförande i Smart Visitor System AB, företaget som ligger bakom Actor.

Systemet används redan i 15 kommuner i Sverige och Norge. En viktig faktor för framgången är att traditionella styrsystem, som påverkar energiåtgång, endast är schemastyrda medan man nu kan aktivitetsstyra energiförbrukningen via Actor Smartbook. Dessutom ersätter det flera andra system så att kommunen får en effektivisering av sin IT-struktur. Kommunens medborgare får alla bokningsbara aktiviteter samlade på en portal som är öppen dygnets alla timmar.

– Vi har tagit nästan alla kontrakt på badhusmarknaden i Sverige och Norge det senaste året och det nya systemet gör att den trenden fortsätter i och med att systemet utvidgas till att omfatta hela kommuner, säger Anders Åslund, VD på Smart Visitor System AB.


Actor, Smart Visitor System AB, är ett Gävlebaserat IT-företag som levererar affärs- och verksamhetssystem till offentlig sektor och publika besöksanläggningar och evenemang i Sverige, Norge och Danmark.

För frågor och mer information kontakta
Anders Åslund
Vd/Managing Director
Telefon 026-65 69 01
http://www.actor.se
http://www.svenskamassan.se/sites/traffpunkt-idrott/

Bildtext: Anders Åslund, vd och Urban Sundin, styrelseordförande på Smart Visitor System AB lanserar unikt system för besökshantering.