Actor har under en period utvecklat sitt biljettsystem mot ett ökat marknadsstöd, bland annat med funktionalitet för presale med partnerlänkar och kampanjkoder samt en flexibel hantering av prissättning. De har även utvecklat snabba och lättarbetade analys- och kommunikationsverktyg.

Nu tar Actor nästa steg genom att koppla på möjligheten att få professionell hjälp med att öka biljettförsäljningen och intäkterna på matcher och arrangemang.
– Vi är glada att kunna presentera ännu ett komplement till Actors arenasystem, säger Actors vd Urban Sundin. Ett komplement i syfte att förbättra både antalet besökare och intäkter i våra kunders verksamheter. Marknadskonsulterna Active Ticket AB erbjuder en rad intressanta tjänster som genererar fler besökare till evenemang med Actors system som grund och hjälpmedel.

Tidigare var många nöjda med sina biljettsystem om de klarade av att skriva ut biljetter och att kontrollera dessa. Framtidens system fokuserar på affärsnytta samtidigt som de flyttar in i mobila plattformar och sociala medier.
– Det finns mycket mer att göra för att locka större publik till matcherna, säger Lars Håkansson som är en av grundarna till Active Ticket med erfarenhet av klubbchefsarbete inom både elithockey- och fotboll. Landets elitklubbar lägger idag sin huvudfokus på företagsförsäljning, vilket är fullt förståeligt med tanke på ekonomi och resursutnyttjande. Vi vill nu hjälpa dem att bli bättre på att locka till sig privatpersoner, familjer och ungdomar genom smartare användning av modern teknik.


För mer information, kontakta:

Urban Sundin, Vd Actor
e-post: urban@actor.se
telefon: 026-656900

Lars Håkansson, grundare Active Ticket
e-post: lars.hakansson@activeticket.se
mobil: 070-3689500

Om Actor
Actor är ett Gävlebaserat företag som är en ledande leverantör av arenasystem för hantering av biljetter, inpassering, säljstöd samt kommunikation och analys. Actors biljettsystem finns levererat till hundratals badanläggningar, sportarenor, kulturarenor, besöksparker och multiarenor. Företaget är verksamt i Sverige, Norge och Danmark.

Om Active Ticket
Active Ticket erbjuder ett flertal tjänster i syfte att generera fler besökare till evenemang. Med Actors system som grund hjälper de kunderna att öka biljettförsäljningen och intäkterna på sina matcher/arrangemang.