– Vi tycker att det är viktigt att synas på den lokala marknaden
och att träffa trevliga företag och människor, säger Christoffer Hjalmarsson Account Manager.

Vi på Academic Work arbetar med personaluthyrning och rekrytering av Young Professionals – studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch, vårt expertområde och en målgrupp vi tror på.

FÖRDELAR MED ATT ANLITA ACADEMIC WORK
• Kompetensbaserad rekryteringsprocess där vi tillsammans med kunden väljer ut de för tjänsten viktigaste kompetenserna, och låter dessa löpa som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen. Vi tillhandahåller också testverktyg från ledande testaktörer, något som våra rekryteringskonsulter är certifierade och fortbildas löpande i.
• Experter på målgruppen Young Professionals, studenter och akademiker i början av sina karriärer. Det är vår nisch och den målgrupp vi vet gör skillnad på väldigt många företag.
• Tredje största aktör i Sverige. Under 17 års tid har vi växt från ett pannrum till att bli det tredje största bemanningsföretag inom tjänstemannasektorn, något som säger att vi gör ett bra jobb för både våra kunder och kandidater.
• Nöjdast kunder sedan 2010 enligt Svenskt Kvalitetsindex
• Certifierade enligt ISO 9001, en internationell standard för kvalitetsledning som omfattar alla våra processer.

FAKTA
Startår: 1998
Koncernchef och grundare: Johan Skarborg
Antal jobb vi förmedlar/år: Över 15 000
Omsättning/år: 1,7 miljarder
Antal länder: 6


Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se