Det är kommunens gamla förskolebuss som dekorerats om för att bli en del i Utbildning Gävles rekryteringsarbete. Bussen behövs just nu inte i förskoleverksamheten utan kommer i stället att få ge sig ut på resor runt om i Sverige.
4Sign fick uppdraget att sätta en snygg och synbar prägel på den befintliga bussen som använt som "dagisbuss" men nu behövdes designas om för att locka fler lärare till Gävle.
Hela bussen helfolierades i i mörkgrå matt metallicfolie och synbar vit text med passande budskap.
- Här ser man hur lätt man kan göra en röd buss mer ögon infallande med helfoliering, säger Robert Pettersson Hillman som samordnat projektet på 4Sign.
Helfoliering kan användas att sätta ny prägel på nästan vad som helst.

4Sign i Gävle har sedan 1987 tillverkat och levererat fordonsdekorer, skyltar, roll-ups, mässmaterial, banderoller och solfilmsmontage till nöjda kunder i Gävle Kommun, Gästrikland och närliggande områden.
Hos oss hittar du även profil- och arbetskläder, presentreklam och give aways.

För mer information se: http://www.gavle.4sign.se
eller kontakta någon av oss på: 026-12 39 40

4Sign är Nordens största entreprenörkedja av omprofileringar. Vi levererar kompletta omprofileringstekniska tjänster och entreprenader i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Genom utveckling och samverkan med kunder, leverantörer och andra aktörer bidrar vi med effektiva, smidiga och synbara omprofileringar. 4Sign har cirka 200 medarbetare runt om i Sverige och Norge med kompetens inom skylt-, dekor- och profilproduktion.