Trafikfällor i Gävle

Trafikfällor i Gävle

Igår kl. 19:17, av Torbjörn Edlund

Även om man planerar ordentligt kan det bli lite fel eller kanske man ska säga lite mindre lämpligt utförande. Så är det i korsningen Staketgatan – Norra Kungsgatan där en hel del bilister inte förstår hur de ska köra.

Donny Montell gör just nu stor succé premiär för nya musikvideon "Fly"

10/7 kl. 00:26

Donny Montell gör just nu stor succé och tillhör den nya generationen pop, soul och r'n'b genren. Hans karriär började redan 2008 i Litauen när han vann olika p...

Nu börjar repetitionerna inför sommarens Lustspel på Högbo Bruk!

7/7 kl. 12:59

Efter förra årets succé med En Sommarvals återkommer JV Musik & Teater med den nyskrivna föreställningen Giv Akt på Bruket!

Knäböj med olika stor belastning och djup

6/7 kl. 07:06

Den som designar träningsprogram ska använda sej av olika belastningar och djup för att utveckla olika muskelgrupper med hjälp av övningen knäböj.

Janne Schaffer mötte entusiastiska ABBA-fans i London

4/7 kl. 13:51

“Jag känner mig oerhört stolt och tacksam över att ha fått vara med och skapa lite musikhistoria, genom att ha jobbat tillsammans med ABBA och en rad andra arti...

Så ser du till att er IT-miljö är säker i sommar

Så ser du till att er IT-miljö är säker i sommar

29/6 kl. 14:09, av Office IT-Partner

IT-säkerhet är ett område som alltid är aktuellt, och egentligen något som de flesta i företagsledningen ser som något som ”bara ska fungera”. Man ska inte behöva oroa sig för säkerhetsintrång eller bedrägerier kopplade till den egna IT-miljön, utan det ska IT-avdelningen eller leverantören av IT hantera på ett professionellt sätt.

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Senaste nytt

Hjälp

Stäng