Samarbete 2017 i Företagsbladet

Samarbete 2017 i Företagsbladet

Igår kl. 20:44, av Joe Formgren

Hoppas allt är toppen med företagsamheten. Vi håller nu på för fullt med årets första nummer av Företagsbladet som utkommer den 7 februari.

Krydda med Musik – ”the Best Innovative Cookbook in Sweden”

15/1 kl. 18:29

Tonsättaren Per Samuelsson's bok Krydda med Musik har utsetts till the Best Innovative Cookbook in Sweden av Gourmand International.

Gävle Energi - första energibolag i Sverige med helt fossilfria transporter

13/1 kl. 14:58

Gävle Energi tar ytterligare ett viktigt miljömässigt kliv och byter nu till helt fossilfria bränslen i samtliga fordon i verksamheten. Tidigare har alla person...

Gluggen öppnar även i Valbo

12/1 kl. 10:18

Gluggen, den populära leverantören av färdiga matlådor med husmanskost, öppnar inom kort sin femte Glugg på Valbovägen 249 i Valbo.

Sveriges kanske bästa talare till effect+dagen

11/1 kl. 12:11

Elaine Eksvärd som är är nominerad till Årets talare 2016 kommer till effect+dagen den 8 mars på Högskolan i Gävle. Hennes devis är ”Snacka Snyggt - konsten att...

Nyheter på Söders Källa

Nyheter på Söders Källa

10/1 kl. 19:46, av Söders Källa AB

Söders Källa har på bara några år etablerat sig som ett ställe med både nöje och allvar. ”Nöje” i form av underhållning, Stand-Up, Operaföreställningar, boxning mm plus en högklassig restaurang – en av två i Gävle som är med i White Guide och den enda med lunchservering! ”Allvar” handlar om friskvård med behandlingar och träning i olika former, från yoga och fysisk träning till akupunktur!

Vad vill du läsa?

Publicera

Mer läsning

Veckans mest lästa

Senaste nytt

Hjälp

Stäng